Gogosi de post

de RoXx in Dulciuri, 3 Noi 2012 | 10988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 400 ml apa
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 esenta vanilie
  • o lingurita drojdie uscata
  • ulei pt. prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post:

Drojdia si zaharul se dizolva in apa calduta.Se adauga peste faina si se framanta aluatul adaugand si cele 3 lg de ulei si esenta de vanilie.Se lasa la dospit intr-un loc cald.Dupa ce este gata, se intinde o foaie pe o suprafata presarata cu faina si se taie gogosile cu un pahar rotund.Se prajesc in ulei incins .Cand sunt gata,se scot pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei.Se trec toate gogosile prin zahar pudra.Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

RoXx 1

02.11.2013, 00:22

Multu Cris

babi5 1

08.11.2013, 14:43

Bune tare

RoXx 1

08.11.2013, 15:10

multu babi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu dulceata